VMworld Europe: Cloud on 9, VMworld Party

Donderdag avond was in het Palais des Festivals et des Congres ‘Cloud on 9’, de VMworld Europe party. Na even vlug wat gegeten te hebben zijn we hier heen gegaan. Bij binnenkomst stonden we er van versteld hoe VMware heeft uitgepakt op dit feest. Overal stond eten en niet zomaar op een lange tafel maar allemaal netjes en origineel geetaleerd. Het werd helemaal gek toen de bordjes met eten langs kwamen drijven op een waterbaan.

Na een kijkje te hebben genomen bij de 10-tallen oldschool arcade games merkte ik een trap naar boven op… daar maar even kijken dan? Boven troffen we net zo’n zaal aan, wederom eten en drinken in overvloed en langs de achterzijde van de zaal nog meer arcade games. Toch maar even proberen dan. We waren blij dat we het spel uiteindelijk helemaal uitgespeeld hadden (net als de 2 duitsers achter ons die nou ook wel eens even wilde spelen 🙂 ) Daarnaast waren wij wel weer toe aan een vol flesje Heineken. En oja, ik zou het bijna vergeten; Mark heeft verloren! 🙂

Na het 2 uur durende optreden van een zeer goede coverband liep het feest om 12:00 ten einde. Gelukkig had onze ex-collega Marjan een hotel voor ons geboekt tegenover een ierse pub. Dus daar nog een paar biertjes gedronken met de mensen van VeeAm en vervolgens naar bed om ook de laatste dag aan te kunnen vangen.

Hier nog een video impressie van Eric Sloof;


VMware VMworld Europe 2009 Cloud Party from Eric Sloof NTPRO.NL on Vimeo.
 

[ad#postad]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.